Adverteren & Sponsorship

ADVERTEREN MET EEN BANNER

Art Salon Holland heeft maandelijks gemiddeld 95.653 unieke paginaweergaven bij gemiddeld 43.593 unieke bezoekers per maand. Deze cijfers zijn gebaseerd op Google Analytics statistieken van januari tot en met december 2019 (peildatum 2 januari 2020).

Bent u geïnteresseerd om met uw museum of instelling in de picture te staan op de druk bezochte website Art Salon Holland? Dat kan onder meer door plaatsing van een banner naast onze artikelen, tenminste als u een aan kunst gerelateerd museum, instelling of bedrijf heeft. Deze banners worden uiteraard voorzien van een directe link naar uw website. Niet alleen de sector van de beeldende kunst bieden we de mogelijkheid tot adverteren met een banner. We zien het begrip kunst in het geval van bannerreclame breed.

Voor vragen over het adverteren met een banner op deze website, of om door ons daarover vrijblijvend telefonisch te worden geïnformeerd mailt u naar: advertentie@artsalonholland.nl of u belt 06-51082757 op werkdagen tussen 10.00 en 17 uur.

EXCLUSIEF SPONSORSHIP

Art Salon Holland scoort hoog in de zoekresultaten van Google en trekt maandelijks circa 44.000 unieke bezoekers. Daar is jaren door SEO specialisten aan gewerkt. Bent u geïnteresseerd om met uw kunstmuseum net als het Centraal Museum in Utrecht en het Groninger Museum In Groningen extra naar voren te worden gebracht in de dagelijks duizenden keren geraadpleegde kunstencyclopedie en museumgids van Art Salon Holland? Wilt u weten welke mogelijkheden wij wij onze exclusieve sponsors bieden aan namedropping en publiciteit? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-51082757.
 
Kunsthistoricus/uitgever/hoofdredacteur Sander Kletter staat u graag vrijblijvend te woord. Hij komt graag bij u langs om de intelligente website Art Salon Holland persoonlijk te demonstreren en om de filosofie en het sterke concept achter Art Salon Holland nader toe te lichten.