Advertentiemogelijkheden

ADVERTEREN MET EEN BANNER

Art Salon Holland heeft maandelijks gemiddeld ruim 101.000 unieke paginaweergaven bij ruim 46.000 bezoekers (gebaseerd op Google Analytics statistieken van januari en februari 2019, peildatum 1 maart 2019). Bent u geïnteresseerd om met uw museum of instelling gezien te worden op de druk bezochte website van Art Salon Holland? Dat kan onder meer door plaatsing van een banner naast onze artikelen, tenminste als u een aan kunst gerelateerd museum, instelling of bedrijf heeft. Deze banners worden uiteraard voorzien van een link naar uw website. Niet alleen de sector van de beeldende kunst bieden we de mogelijkheid tot adverteren met een banner. We zien het begrip kunst bij bannerreclame iets breder. Als wij er ook iets in zien, dan zijn eventueel ook architectuur, cultureel erfgoed, dans, design en theater gerelateerde instellingen/musea welkom als adverteerder.

Voor vragen over het adverteren met een banner op deze website, of om door ons daarover vrijblijvend telefonisch te worden geïnformeerd mailt u naar: advertentie@artsalonholland.nl of u belt 06-51082757 op werkdagen tussen 10.00 en 17 uur.

EXCLUSIEF SPONSORSHIP

Art Salon Holland scoort hoog in de zoekresultaten van Google en trekt maandelijks ruim 46.000 unieke bezoekers. Daar is jaren door SEO specialisten aan gewerkt. Bent u geïnteresseerd om met uw kunstmuseum net als het Centraal Museum in Utrecht en het Groninger Museum naar voren gebracht te worden in de dagelijks duizenden keren geraadpleegde kunstencyclopedie en museumgids van Art Salon Holland? Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij onze exclusieve sponsors bieden aan publiciteit? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-51082757.
 
Kunsthistoricus/uitgever/hoofdredacteur Sander Kletter staat u graag vrijblijvend te woord. Op verzoek komt hij bij u langs om de filosofie en het concept achter Art Salon Holland toe te lichten en de intelligente website in zijn volle pracht persoonlijk te demonstreren.