Galerie ArtBoutique

ArtBoutique is een galerie voor hedendaagse realistische schilderkunst met soms een uitstapje naar het surrealisme. De Noordwijkse galerie is met name gespecialiseerd in schilderijen van fijnschilders. Gestart in 2003 en op afspraak te bezoeken in Noordwijk. Galeriehouders Peter & Edith Zuidhoek geven met veel passie een rondleiding in de galerie.

Galeriehouders ArtBoutique, Peter & Edith Zuidhoek
Galeriehouders ArtBoutique, Peter & Edith Zuidhoek

In de galerie zijn schilderijen te koop van een tiental geselecteerde hedendaagse kunstschilders. Voor schilderijen in het realisme genre is men bij ArtBoutique aan het juiste adres.
John Wassenaar schildert fotorealistisch en is een meester in de kleinste details. Rob van Assen is een veelzijdig fijnschilder met een voorliefde voor de Romantische school. Echter niet alleen zijn landschappen zijn erg fraai maar ook zijn scheepsportretten zijn van uitmuntende kwaliteit. Jan Nederlof is een hyperrealist met de gave om fraaie bloemstillevens te schilderen. Arnold de Lange is een fijnschilder met een grote passie voor scheepsportretten, van hedendaagse tot klassieke zeiljachten. Peter van den Borne is een modern realistisch fijnschilder. Bij zijn stillevens wordt hij geïnspireerd door voorwerpen met een gebruiksverleden die hij tot in de perfectie op het paneel schildert. Leo van den Ende is een impressionist en schildert bij voorkeur bloembollenlandschappen. Hij werd internationaal bekend als schilder van het Panorama van de Bollenstreek. Jan van den Brink is een surrealist. In zijn schilderijen vormt de architectuur vaak de basis. De onderwerpen zijn realistisch maar met de fantasie en humor van de kunstschilder op eigen wijze herschapen.

Bezoek vooral de website voor een totaaloverzicht van de kunstschilders.
 
Met regelmaat wordt er een schilderij in opdracht gemaakt door één van de kunstschilders. ArtBoutique mocht al vele opdrachtgevers tevreden stellen.
 
THEMA’S
Er zijn enkele bijzondere collecties op de website te bewonderen met speciale thema’s als scheepsportretten, wildlife en oldtimers.
 

Kunstwerken bij Galerie ArtBoutique

Klik op de onderstaande afbeeldingen

Bezoek de website van Galerie ArtBoutique

Routeplanner

Uw adresgegevens