Noblabla siliconen mallen

Siliconen Mallen van kwaliteit, wasmodellen en gietwerk in hars voor beeldhouwer, gieterij en particulier. Op de website van Noblabla kunt u ook terecht voor gietwerk in hars, beton, brons, aluminium, messing en zink.

Wij maken Siliconen Mallen voor het gieten van beelden en andere objecten. Om een mal te kunnen maken, hebben wij een 3D “model” nodig, op ware grootte. Dit model mag uit diverse materialen bestaan, was, klei, plasticine, gips, hout, kunststof etc. Hebt u geen model tot uw beschikking, dan kunt u ook bij NOBLABLA terecht.
Naast het maken van uw mallen, gieten wij uw beelden in was of (kunst-) hars.
Wilt u uw beeld in brons, beton, aluminium, messing of zink laten gieten, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Door een nauwe samenwerking met diverse gieterijen (belangeloos!) kunt u via onze website ook een offerte ontvangen voor het laten gieten van uw beelden. Met onze duurzame siliconen mallen kunt u vele afgietsels (laten) maken….
De aandacht die wij schenken aan uw mallen is onvergelijkbaar, wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring met het maken van mallen voor beelden, ornamenten, 3D prints, balusters, vazen, schalen etc. De reden waarom vele beeldhouwers, beeldengieterijen en particulieren u al voor gingen.
 

Bezoek de website van Noblabla